Workplaces by Skanska
Etusivu

Aviabulevardi I:  09 3540 7000 (8 - 16.30)

Aviabulevardi II:  020 719 2200

Sijainti & yhteydet

Kansainvälisyyttä arvostavalle yritykselle Aviabulevardi on täydellinen ratkaisu.

Aviabulevardi I ja II sijaitsevat Kehäradan Aviapolis-aseman välittömässä läheisyydessä pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä. Pääset junalla toimistoltasi parissa minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siitä suoraan maailmalle. Autolla puolestaan pääset sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä pitkin.

Aivan Aviabulevardin vierestä löytyy kansainvälisen tason hotelli Clarion sekä paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten liikevaihdoltaan Suomen suurin ostoskeskus Jumbo, mittava viihdekeskus ja spa kylpylä Flamingo, 80 lentokoneen kokoelman omaava Ilmailumuseo sekä mainiot ulkoilureitit.

Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sen alueella tekee työtään yli 1000 yritystä ja 35 000 henkilöä. Ja loistavien liikenneyhteyksien ansiosta alueen merkitys työpaikkakeskittymänä tulee lähivuosina vain kasvamaan.

Kulkuyhteydet

Paikallisjunien vuoroväli on 10 minuuttia ja esimerkiksi matka keskustasta kestää Aviapolis-asemalle alle puoli tuntia. Lisäksi Kehärata yhdistää Aviapolis-aseman päärataan, niin että pääset helposti Tikkurilan asemalta kaukojuniin ja Huopalahden asemalta Espoon taajamajuniin. Monet bussilinjat ajavat läheltä ja Aviabulevardille on helppo tulla niin omalla autolla kuin esimerkiksi pyörällä. Autopaikkoja on runsaasti sinun ja asiakkaittesi tarpeisiin.

Saapumisohjeet

  • Aviapolis-aseman pohjoinen sisäänkäynniltä on lyhyin reitti Aviabulevardin toimistotaloihin.
  • Aviabulevardi II pääsisäänkäynti on Karhumäentieltä.
  • Aviabulevardi I pääsisäänkäynti sijaitsee rakennuksen sisäpihalla, jonne pääsee Karhumäentien puolelta.
  • Pyörällä töihin! Aviabulevardi II katetut pyörätelineet sijaitsevat rakennuksen itäpuolella, josta on suora pääsy sosiaalitiloihin. Aviabulevardi I sisäpihalta löytyy polkupyörätelineitä jopa 100 pyöräilijälle ja sosiaalitiloihin pääsee pääsisäänkäynnistä.
  • Yrityksenne voi vuokrata pysäköintipaikkoja haluamansa määrän. Pysäköiminen edellyttää pysäköintiluvan asettamista autoon näkyvälle paikalle.
  • Asiakaspysäköinnit ovat rakennuksien välittömässä läheisyydessä (kolmen tunnin paikkoja)

Sijaintimme kartalla

Hae ajo-ohjeet

Hae julkisen liikenteen aikatauluja

Hotelli naapurissa

Clarion Hotel Helsinki Airport

Aviabulevardin toimistotalojen naapurissa sijaitseva Clarion Hotel Helsinki Airport monipuolisine ja korkeatasoisine palveluineen helpottaa monin tavoin yrityksesi toimintaa ja tekee luonanne vierailemisesta harvinaisen sujuvaa. Kahdeksankerroksisessa hotellissa on 258 upean tilavaa hotellihuonetta, 12 inspiroivaa kokoustilaa, Suomen paras kokoustekniikka, huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa oleva Kitchen & Table –ravintola ja Living Room Bar sekä suuri kuntosali ja saunaosasto.

 

Puhelin (vuokraus)

020 719 2200

Sähköposti

toimitilat [at] skanska.fi

Käyntiosoite

Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa
Sijainti kartalla
Aviabulevardi I:n yhteystiedot löydät täältä

Tarvitsetko uusia tiloja tai haluatko antaa palautetta?