Workplaces by Skanska
Etusivu

Aviabulevardi I:  09 3540 7000 (8 - 16.30)

Aviabulevardi II:  020 719 2200

Asiantuntijan asemapaikka

Pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvava yritysalue Suomen logistisessa keskipisteessä kutsuu menestymään ja verkottumaan.

Aviabulevardin toimistotalot sijaitsevat Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle vievän Kehäradan Aviapolis-aseman välittömässä läheisyydessä. Naapurissa oleva hotelli Clarion tekee kanssakäymisestä helppoa ja sujuvaa. Kansainvälisyyttä arvostavalle yritykselle Aviabulevardi onkin täydellinen ratkaisu. 

Aviabulevardi II

Osoite: Karhumäenkuja 2, 01530 Vantaa
Laajuus yht.: n. 8 000 m²
Kerroksia: 7
Toimistokerros. n. 1 200 m²
Valmistunut: marraskuussa 2018
Vuokrausaste: 100 % - Kaikki tilat on vuokrattu
Arkkitehti: Soini&Horto

Aviabulevardi I on valmistunut 2016 ja on tällä hetkellä täyteen vuokrattu. Voit tutustua korttelin ensimmäiseen toimistotaloon täältä

Tilojen muunneltavuus

Asiantuntijatyön tarpeet ja sitä tukevat tilaratkaisut ovat kehittyneet voimakkaasti viime vuosina. Aviabulevardista saat yrityksellesi modernin työympäristön, joka muuntuu joustavasti muuttuvien tarpeittesi mukaan ja tuottaa mitattavia liiketoimintahyötyjä.

KTI Kiinteistötieto Oy:n Skanskalle toteuttama yhdestoista Tulevaisuuden työympäristö -barometri kertoo selkeää viestiä. Peräti 91 prosenttia vastanneista uskoo, että hyvällä työympäristöllä voidaan parantaa organisaation suorituskykyä. Valtaosa näkee, että tiloilla ja työympäristöllä voidaan ohjata henkilöstön toiminta- ja työskentelytapoja, tukea yrityksen imagoa sekä erottua ja saavuttaa kilpailuetua esimerkiksi rekrytointitilanteessa tai asiakassuhteissa! Kaikkea tätä Aviabulevardi tarjoaa yrityksellesi.

Aviabulevardin tilat on suunniteltu erityisesti myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin, ja mikä tärkeintä, valitsemiasi tiloja voidaan muunnella toiveittesi mukaan niin, että muunneltavuus, monimuotoisuus, viihtyisyys ja tehokkuus toteutuvat niissä juuri sinun organisaatiosi tarvitsemilla tavoilla. Tukenasi yksilöllisten tilojen suunnittelun ovat Skanskan kokeneet kiinteistöammattilaiset, asiakkaidemme käyttöön kehittämämme työkalut sekä rakentamamme huippuosaajien verkosto. Aviabulevardissa käytössäsi ovat myös monipuoliset ja kattavat yhteiset palvelut, kuten aulapalvelu ja yhteisiä neuvotteluhuoneita. Toimivat yhteispalvelut merkitsevät yrityksellesi tilan ja rahan säästämistä sekä suurempaa joustavuutta.

Aviabulevardi I:n yritykset

Yrityskäyttöön suunnitellut ammattimaiset kokoustilat

Regus - Työtiloja kaikille

Aviabulevardi I neljännessä kerroksessa toimiva toimistohotelli Regus tarjoaa sinulle työtilat joustavasti tunniksi, päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vuosiksi. Reguksesta voit vuokrata erikokoisia ikkunallisia toimistoja, sisätilatoimistoja, coworking-tilan tai virtuaalitoimiston.

 

Puhelin (vuokraus)

020 719 2200

Sähköposti

toimitilat [at] skanska.fi

Käyntiosoite

Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa
Sijainti kartalla
Aviabulevardi I:n yhteystiedot löydät täältä

Tarvitsetko uusia tiloja tai haluatko antaa palautetta?