Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

Strategisen tehokas sijainti palkitsee henkilöstöä ja asiakkaita

Aviapolis on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia yrityskeskittymiä. Alueen vetovoiman takaa poikkeuksellisen sujuvat liikenneyhteydet joka puolelta Suomea. Lentokentän läheisyys ja lähellä olevat monipuoliset palvelut virkistävät arkea. Tuo yrityksesi keskelle kehittyvää kaupunkikeskusta.

Aviapolikseen Vantaalla pääsee sananmukaisesti kaikista ilmansuunnista. Strategisen sijainnin ansiosta Aviabulevardi helpottaa henkilöstön työmatkoja pääkaupungin suunnalta ja muualta Suomesta. Myös asiakkaat ja vierailijat kiittävät helppoa saavutettavuutta niin Kehä III:sta kuin Lahden-, Hämeenlinnan- ja Tuusulanväyliä pitkin. Helsingin keskusta on vain puolen tunnin junamatkan päässä, myös bussiyhteydet ovat toimivat. Vantaan kaupunki panostaa Aviapoliksen viihtyisyyteen ja toiminnallisuuksiin, sillä vastaavaa asumisen, työpaikat ja palvelut yhdistävää aluetta ei löydy mistään muualta kansainvälisen lentoaseman yhteydestä.

Juna-asema pihapiirissä ja kaksi omaa lounasravintolaa

Kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavat yritykset valitsevat Aviabulevardin erityisen hyvän sijainnin vuoksi. Aviapoliksen juna-asema on pihapiirissä ja junalla pääsee minuuteissa Helsinki-Vantaan lentoaseman T1- ja T2-terminaaleihin. Näin koko maailma kohteineen avautuu. Uudistuva lentokenttä palveluineen on viimeistelyä vaille valmis. Samassa kiinteistössä oleva laadukas Clariton hotelli täydentää majoitus-, ravintola- ja palvelutarjonnallaan. Vieressä on myös mittava Jumbo-kauppakeskus ja Flamingo-viihdekeskus. Uusi pysäköintitalo tarjoaa runsaasti autopaikkoja. Aviabulevardi tarjoaa aidosti asiakas- ja työtyytyväisyyttä lisääviä tekijöitä.

Kesäksi terassille – omassa toimistotalossa

Aviabulevardin kaksi uutta kiinteistöä on laadukkaasti suunniteltu ja rakennettu. Jo ulkonäöltään ne herättävät kiinnostusta. Toimistotalojen yhteiskäyttötilat palvelevat tyylikkäästi kaikkia Aviabulevardilla toimivia yrityksiä. Tiloissa on otettu huomioon energiatehokkuus ja laadukas sisäilma. Jos pienikin kohta kaipaa parannusta, tartumme siihen heti. Esimerkiksi Aviabulevardi A1 -kiinteistön aulaa on muokattu entistä käyttäjäystävällisemmäksi ja avarammaksi. Päivittäin voi valita kahdesta laadukkaasta lounasravintolasta mieleisen. Kesäkauden vetonaula on Aviabulevardi A2:n kattoterassi porealtaineen ja saunaosastoineen. Tämäkin ylellinen edustustila on vuokrattavissa kätevästi niin asiakas- kuin henkilöstötilaisuuksiin.

Yritystäsi palvelee nyt myös Community Manager – palvelupäällikkö

Aviabulevardin kiinteistöpalveluja täydentää Community Manager. Uuden palvelumallin kautta haluamme huolehtia hyvistä vuokralaissuhteista ja käyttäjien tyytyväisyydestä. Nimetyn palvelupäällikön puoleen voi kääntyä kaikissa tiloihin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Näin apuja saa kätevästi yhden kontaktin kautta. Palvelupäällikkö toimii kiinteässä yhteistyössä kohteen kiinteistöpäällikön kanssa, jonka vastuulla ovat kiinteistön tekniseen toimivuuteen liittyvät asiat.

– Minun puoleeni voi kääntyä matalalla kynnyksellä niin asiassa kuin asiassa. Vien asioita eteenpäin siten, että vuokralaisyritysten ja tilojen käyttäjien arki on sujuvaa, kertoo Community Manager Tuua Grönberg.