Workplaces by Skanska
Etusivu

Aviabulevardi I:  09 3540 7000 (8 - 16.30)

Aviabulevardi II:  020 719 2200

Aviabulevardi I

Toimistotalo sijaitsee Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle vievän Kehäradan Aviapolis-aseman välittömässä läheisyydessä, naapurinaan Clarion Hotel Helsinki Airport.

Aviabulevardi I

Osoite: Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Laajuus yhteensä: noin 9 000 m²
Kerroksia: 6
Toimistokerros n. 1 500 m²
Valmistunut huhtikuussa 2016
Vuokrausaste: 100 %
Arkkitehti: SARC

Vapaita tiloja löytyy rakenteilla olevasta Aviabulevardi II -toimistotalosta. Uusi toimistotalo valmistuu syksyllä 2018. Olethan yhteydessä meihin, niin suunnitellaan yhdessä uudet tilasi Aviabulevardille.

Palvelut Aviabulevardi I:ssä

Aviabulevardi I:n yhteistyökumppaneina ovat Regus, ISS ja ManDeli.

Tilojen vuokraus

Aviabulevardi I:n vuokrausta hoitaa Newsec Asset Management Oy. Tilojen vuokrauksesta voi tiedustella Sami Lindholmilta puh. 050 306 4255 tai sami.lindholm [at] newsec.fi.

Aulapalvelut

Vastaanotto on auki maanantaista perjantaihin klo 8.00–16.30. Puhelinnumero 09 3540 7000 ja sähköposti vantaa.aviabulevardi [at] regus.com.

Talon ala-aulassa on myös talon yhteinen, viimeisimmillä AV-laitteilla varustettu neuvotteluhuone, ”Cabin”, joka on mahdollista vuokrata käyttöön edullisella tuntihinnalla. Neuvotteluhuoneen varaaminen tapahtuu vastaanoton kautta: vantaa.aviabulevardi [at] regus.com.

Ensimmäisen kerroksen aulatiloissa on langaton verkko vierailijoita varten. Tunnukset verkkoon saa vastaanotosta.

Reguksen kautta voit varata kokoustiloja sekä päivätoimistoja. Vastaanoton lisäksi Regus tarjoaa myös postinkäsittelypalvelua sekä apua sihteeritöissä (kuten kopioinnissa, toimistotarviketilauksissa sekä kuriirilähetyksissä).

Kiinteistöpalvelut

ISS Palvelut Oy vastaa vuokralaisen hyvinvoinnista, ja tuottaa manageraus-, ylläpito- ja käyttäjäpalveluita Aviabulevardissa:

  • Siivous
  • Ympäristöpalvelut, jätehuolto
  • Kiinteistön ylläpito ja huolto
  • Kiinteistön energiankäytön hallinta ja kehittäminen
  • Vartiointi ja turvallisuus

Tutustuthan myös Aviabulevardin sähköiseen pelastussuunnitelmaan osoitteessa http://iss.pelsu.fi/u/pIhD.

Lisäksi ISS tarjoaa ”handyman”-palvelua, jonka puitteissa saat apua kaikenlaisissa pienimuotoisissa korjaus- ja järjestelytehtävissä. Aviabulevardin Help Desk -numero on 020 515 9533.

Tekniset ratkaisut

Aulan inforuuduista näet päivän lounaslistan ja tärkeimmät uutiset. Näytöiltä voi myös tarkastaa julkisen liikenteen aikataulut. Kiinteistössä kulku sujuu henkilökohtaisella kulkutunnisteella, joka toimii seuraavissa tiloissa:

  • ulko-ovissa
  • omaan toimistoon johtavissa sisäänkäyntiovissa
  • sosiaalitiloissa
  • hisseissä ja portaikoissa

Mikäli sinulla on tarvetta vierailla toimistotalossa arkisin klo 19–07 välisenä aikana tai viikonloppuisin, tarvitset ulko-ovella PIN-koodia, jonka saat kulkutunnisteen yhteydessä.

Tilojen valaistus toimii automaattisesti läsnäolo- ja päivänvaloantureiden ansiosta. Läsnäolotunnistimen avulla varmistetaan, että tilaa ei valaista turhaan, kun ketään ei ole paikalla, ja päivänvalotunnistin pyrkii pitämään valaistustason koko ajan vakiona, säätäen valaistusta sisään tulevan päivänvalon mukaan. Näin valaistus saadaan säädettyä niin toiminnallisuuden kuin energiatehokkuudenkin kannalta mahdollisimman optimaaliseksi.

Tilojen lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto säätyvät niin ikään automaattisesti lämpötila- ja hiilidioksidiantureiden lukemien perusteella. Jäähdytys ja lämmitys on järjestetty paneelien avulla, jolloin tiloihin ei synny ikävää vedon tai puhalluksen tunnetta. Energian säästämiseksi ilmastointi säätyy automaattisesti pienemmälle teholle ilta- ja yöaikaan. Jos työskentelet normaalien toimistotyöaikojen ulkopuolella, saat säädettyä ilmanvaihtoa suuremmalle teholle hissiauloissa sijaitsevien säätimien avulla.

Toimistotilojen sähköpistokkeet ja kiinteät LAN-yhteydet sijaitsevat liikuteltavissa pistorasiapylväissä. Pylväät on pyritty sijoittelemaan tiloihin mahdollisimman toimivasti, mutta jos pylvästä tarvitsee siirtää pidempiä matkoja, otathan yhteyttä kiinteistöhuoltoon!

Sosiaalitilat

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevista sosiaalitiloista löytyvät suihkut ja lukittavat kaapit vaatteiden ja tavaroiden säilytystä varten.

Puhelin (vuokraus)

020 719 2200

Sähköposti

toimitilat [at] skanska.fi

Käyntiosoite

Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa
Sijainti kartalla
Aviabulevardi I:n yhteystiedot löydät täältä

Tarvitsetko uusia tiloja tai haluatko antaa palautetta?