Palvelut

Valitse haluamasi Aviabulevardin ja kumppaniemme laadukkaista palveluista, niin voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.

Aula- ja kokouspalvelut

Al-talon sekä A2-talon aulapalveluista huolehtii Regus.

Al-talon pohjakerroksessa on vuokrattava neuvotteluhuone ja A2-talon 7. kerroksessa kaksi neuvotteluhuonetta. Lisäksi A2-talon 7. kerroksessa on vuokrattavissa sauna ja palju kiitotienäköaloin noin 10 henkilölle. A2-talon neuvotteluhuoneiden ja saunan varaaminen tapahtuu sähköpostiosoitteesta vantaa.aviabulevardi2@regus.com, A1-talon neuvotteluhuoneen vuokraa Regus.

Laadukkaat, modernit kiinteistöpalvelut

Monipuoliset palvelut pitävät huolta työviihtyvyydestänne:

  • Aula- ja postituspalvelut
  • Siivous
  • Ympäristöpalvelut, jätehuolto
  • Kiinteistön ylläpito ja huolto
  • Kiinteistön energiankäytön hallinta ja kehittäminen
  • Vartiointi ja turvallisuus
  • Food- ja Hospitality-palvelut

Kansainvälisen tason hotelli naapurissa

Samalla piha-alueella sijaitseva Clarion Hotel Aviapolis tekee muualta saapuvien vieraidenne käynnistä luksusta. Upean tilavien hotellihuoneiden ohella Clarionista löytyy 12 inspiroivaa kokoustilaa, Suomen paras kokoustekniikka, huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa oleva Kitchen & Table -ravintola ja Living Room Bar sekä suuri kuntosali ja saunaosasto.

Regus - toimistohotelli

Al-talon neljännessä kerroksessa toimiva toimistohotelli Regus tarjoaa työtilaa joustavasti tunniksi, päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vuosiksi.

Ravintolat

Al-talossa palvelee ManDeli, jonka buffetravintolassa nautit tuoreet lounassalaatit, lounaat ja aina tuoreet leivonnaiset. Lisäksi ManDeli tarjoaa cateringpalvelua räätälöidyistä kokouspaketeista, gaalaillallisiin, grillijuhliin ja edustustilaisuuksiin.

Lounaslista