Ajankohtaista

5 syytä, miksi Aviabulevardi on työhyvinvointia arvostavan yrityksen valinta

Työhyvinvointi muodostuu monista tekijöistä, joista yksi merkittävimmistä on työympäristö. Aviabulevardin modernit tilat, monipuoliset palvelut ja viihtyisä ympäristö tukevat työhyvinvointia tehokkaasti. Kiinteistöstä ja sen läheltä löytyvät palvelut täydentävät hyvän työpäiväkokemuksen tarjoamalla puitteet rentoutumiseen työn ohessa ja työpäivän jälkeen. Hyvät yhteydet takaavat stressittömän työmatkan, ja Aviabulevardin kattavat terveydenhuollon palvelut auttavat ylläpitämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Lue artikkeli

Palveluiden määrä vain kasvaa Aviabulevardin lähiympäristössä

Päivittäisten palvelujen saatavuus paranee entisestään Vantaan Aviapoliksen kahdessa tunnetussa keskuksessa. Uudistuneen Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälä- ja ravintolapalveluja laajennetaan. Perinteikäs Jumbo raikastaa ilmeensä ja lisää tilojensa elämyksellisyyttä. Aviabulevardin vuokralaisille lähialueen yhä kattavammat palvelut ovat arjen luksusta.  

Lue artikkeli

Reima liikuttaa lapsia myös Aviabulevardilta käsin

Aviabulevardin toimistotalo A1:een Reima muutti vuonna 2017 etsiessään uusia tiloja Suomessa toimivalle pääkonttorille. Reiman liiketoimintojen Eurooppa-yksikkö muutti toimistotalo A2:een vuoden 2020 lopussa. Kasvun myötä, ja vuotta myöhemmin myös Eurooppa-yksikkö muutti Aviabulevardi A1:een.

Lue artikkeli

Aviabulevardi – palvelukeskittymän ytimessä, lentoaseman vieressä

Aviabulevardissa toimivalla yrityksellä on valinnanvaraa tilojen ja palveluiden osalta. Aviabulevardin kaksi modernia toimistotaloa sijaitsevat ainutlaatuisen palvelukeskittymän sydämessä, Aviapoliksen kasvukeskuksessa Vantaalla. Alueen vetovoiman takaavat myös poikkeuksellisen sujuvat yhteydet junaradan ja keskeisten liikenneväylien varrella. Autolla on vain lyhyt matka Kehä III:lle sekä Tuusulan-, Lahden- ja Hämeenlinnanväyliä pitkin eri puolille Suomea ja lentäen vaikka maailman metropoleihin.

Lue artikkeli

Aava ja Hampaasi tarjoavat kattavat palvelut Aviabulevardissa

Aava ja Hampaasi ovat tuoneet monipuoliset terveys- ja hammaslääkäripalvelunsa Aviabulevardiin. Lääkärikeskus Aavan työterveys- ja yksityislääkäreiden vastaanotolle on helppo poiketa työpäivän yhteydessä. Hampaasi-keskuksen asiakkaita palvelevat tutut hammaslääkärit. Terveyspalveluista on iloa Aviabulevardissa työskenteleville, lähialueen yrityksille sekä asukkaille.

Lue artikkeli

Strategisen tehokas sijainti palkitsee henkilöstöä ja asiakkaita

Unelmasijainti liikkuvalle henkilöstölle – Aviabulevardissa on vetovoimaa

Aviapolis on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia yrityskeskittymiä. Alueen vetovoiman takaa poikkeuksellisen sujuvat liikenneyhteydet joka puolelta Suomea. Lentokentän läheisyys ja lähellä olevat monipuoliset palvelut virkistävät arkea. Tuo yrityksesi keskelle kehittyvää kaupunkikeskusta.

Lue artikkeli

Näissä tiloissa kukaan ei jää neuvottomaksi

Viihtyisät ja inspiroivat tilat mahdollistavat mielentilan, jossa syntyvät ne parhaimmat ideat ja uusimmat innovaatiot.

Erilaiset neuvottelutilanteet vaativat erilaisia tiloja – Aviabulevardilta löydät kaikki tarvitsemasi onnistuneeseen tapaamiseen, oli kyseessä sitten sopimusneuvottelut tai luovan tiimin suunnittelupalaveri. Tätä kaikkea, sekä loistavia liikenneyhteyksiä tarjoavat Aviabulevardin kaksi tyylikkään modernia toimistotaloa A1 ja A2, jotka sijaitsevat kivenheiton päässä Helsinki-Vantaan terminaaleista.

Lue artikkeli

Paluu tulevaisuuden toimistoon

Miltä toimistojen pandemian jälkeinen uusi normaali tulee näyttämään?  Etätyöhön suhtautuminen on ollut kaksijakoista. Osa kokee etätyön positiivisena työmatkoista säästetyn ajan, keskittymiskyvyn ja joustavuuden takia. Osa on kokenut etätyössä tylsistymistä ja yleistä tyytymättömyyttä.

Onko tulevaisuuden toimiston rooli toimia kohtaamispaikkana vai paikka, jonne valtaosa meistä hankkiutuu aamuisin tekemään töitä? Tähän kristallipalloon me kaikki nyt tihrustamme kuumeisesti yrittäessämme löytää vastauksia tulevaisuuden toimitilatarpeisiin.

Lue artikkeli

Moderni nollaenergiatalo on energiayhtiölle luonnollinen valinta.

Laura Pihlaja, HR Specialist, Adven Oy

”Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen kokonaispalvelun tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Suomen pääkonttorissa meitä työskentelee vajaa 80, joille tarvitsimme modernit ja energiayhtiön edellyttämät energiatehokkaat tilat hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Muutimme Aviabulevardiin lokakuussa 2019, toiveidemme mukaisen tilasuunnittelun mahdollistavaan 1200 neliön avotilaan. Rakennuksen energiankäytön hiilineutraalius ja LEED-sertifikaatit vaikuttivat tietenkin päätökseemme; samoin hyvien kulkuyhteyksien kriteerimme on toteutunut erinomaisesti. Henkilöstömme ja ulkomaisten omistajiemme edustajat liikkuvat paljon eri maiden välillä, joten lyhyt juna- tai kävelymatka lentokenttäterminaaliin on ehdoton etu. Ja kotimaan muista toimistoistamme pääsee nyt suoraan junalla pääkonttoriin.

Henkilöstö on ollut todella tyytyväinen, palaute on ollut pelkästään positiivista. Runsas luonnonvalo sekä moderni ilme luovat hyvää fiilistä työpäivään, ja vielä kun koko ajan näkee ikkunastaan lähteviä ja saapuvia lentokoneita, tuntuu että ollaan mukana kansainvälisessä sykkeessä.”