Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Katso vapaat toimitilat

Paluu tulevaisuuden toimistoon

Miltä toimistojen pandemian jälkeinen uusi normaali tulee näyttämään? Tätä kysymystä moni miettii etätöitä kotona tehdessään. Etätyöhön suhtautuminen on ollut kaksijakoista. Osa kokee etätyön positiivisena työmatkoista säästetyn ajan, keskittymiskyvyn ja joustavuuden takia. Osa on kokenut etätyössä tylsistymistä ja yleistä tyytymättömyyttä.

Onko tulevaisuuden toimiston rooli toimia kohtaamispaikkana vai paikka, jonne valtaosa meistä hankkiutuu aamuisin tekemään töitä? Tähän kristallipalloon me kaikki nyt tihrustamme kuumeisesti yrittäessämme löytää vastauksia tulevaisuuden toimitilatarpeisiin.

 

Tulevaisuuden työympäristön tulee tarjota tiloja kohtaamisille

Pandemia on pakottanut yritykset miettimään tilojen käyttöä uudella tavalla. Tulevaisuuden työtilojen tulee mahdollistaa yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen sekä tarjota palveluita henkilökohtaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Asiantuntijatyö on muuttunut entistä enemmän paikasta riippumattomammaksi, mikä on korostanut työympäristön sosiaalista ulottuvuutta. Tietotyöläisten työajasta reilu puolet kuluu yhteistyöhön, kokouksiin ja viestintään eri sovellusten avulla. Jatkuvan yhteydenpidon vastapainoksi tarvitaan irtautumista ja omaa rauhaa.

Työpaikalla halutaan kohdata työkavereita kasvokkain, käydä yhdessä lounaalla ja vaihtaa ajatuksia. Tämän mahdollistamiseksi työympäristön tulee tarjota luontevia tiloja kohtaamisille.

 

Tiimityö edistää luovuutta ja työn tuottavuutta

Yritysten kannattaakin pyrkiä tarjoamaan tilat ja olosuhteet, joissa ihmisten paras potentiaali saadaan valjastettua hyötykäyttöön ja jotka houkuttelevat puoleensa parhaita tekijöitä.

Parhaimmillaan tiimityöllä saavutetaan huipputuloksia, joita ei saavutettaisi tiimin jäsenten tehdessä työtä erillään. Eri osaamisalueiden ammattilaisten yhdistäessä voimansa uusia palveluita ja tuotteita syntyy nopeammin, lisäksi säästetään aikaa ja resursseja.

Myös työpaikan sijainti vaikuttaa oleellisesti paitsi sen saavutettavuuteen ja työntekijöiden liikkumiseen, mutta myös työnantajamielikuvaan. Hyvien yhteyksien varrella sijaitseva työpaikka helpottaa työntekijän arkea ja houkuttelee tekemään työpäiviä työpaikalla. Mitä viihtyisämmät toimitilat yritys tarjoaa, sitä tuottavampia ja työhönsä sitoutuneempia ovat sen työntekijät.

 

Aviapolis on Suomen kasvavin keskus työlle ja yrittämiselle

Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki, jonka uudesta kaupunkikeskuksesta rakentuu asukkaiden, palvelujen ja yritysten monimuotoinen ydinalue, jota ympäröivät luonnonläheiset asuinalueet. Työn ja yrittämisen näkökulmasta Aviapolis on 37 000 työpaikan keskus, joka kasvaa nopeasti. Kansainvälisiä yrityksiä alueella on jo 600.

Helsinki-Vantaalla on käynnissä lentoaseman historian mittavin laajennushanke, jonka tavoitteena on kehittää lentoaseman palveluita ja asiakaskokemusta sekä vahvistaa Helsinki-Vantaan asemaa Euroopan johtavana vaihtokenttänä.

Nopeat ja sujuvat yhteydet Aasiaan tarjoava Helsinki-Vantaa on Pohjois-Euroopan johtava kaukoliikennekenttä ja suosittu vaihtoasema. Tavoitteena on vahvistaa entisestään Helsinki-Vantaan asemaa lentokenttien välisessä kilpailussa.

 

Aviabulevardi on tulevaisuuden kohtaamispiste

Aviapoliksessa sijaitsevasta Aviabulevardista löydät tilaa, jotka muuntuvat joustavasti tarpeittesi mukaan ja tarjoavat mahdollisuuden ihmisten välisille kohtaamisille. Aviabulevardin kaksi tyylikkään modernia toimistotaloa A1 ja A2 sijaitsevat Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Valitse haluamasi Aviabulevardin ja kumppaniemme laadukkaista palveluista, niin voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi.

A2-talon ravintolassa voit tavata kollegoita kevyen lounaan parissa tai nauttia kupillisen kahvia. Lounastarjoama koostuu raikkaista ja herkullisesta salaattipöydästä sekä kevyen maukkaista keitoista kotimaisia tuottajia ja satokausia suosien.
A1-talossa toimii ManDeli, jonka buffetravintolassa nautit tuoreet lounassalaatit, lounaat ja aina tuoreet leivonnaiset. Lisäksi ManDeli tarjoaa cateringpalvelua räätälöidyistä kokouspaketeista, gaalaillallisiin, grillijuhliin ja edustustilaisuuksiin.

A1-talon pohjakerroksessa on vuokrattava neuvotteluhuone ja A2-talon 7. kerroksessa kaksi neuvotteluhuonetta. Lisäksi A2-talon 7. kerroksessa on vuokrattavissa sauna ja palju kiitotienäköaloin noin 10 henkilölle. A1-rakennuksessa toimiva toimistohotelli Regus tarjoaa tarvittaessa työtilat joustavasti tunniksi, päiväksi tai pidemmäksikin ajaksi.

Aviabulevardin vierestä löytyy myös kansainvälisen tason hotelli Clarion, jonka 258 tilavaa ja valoisaa huonetta on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Hotellin Kitchen & Table -ravintola ja baari ovat ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin käsialaa. Urbaanin tyylikkään ravintolan menussa yhdistyvät Manhattanin maut ja suomalaiset raaka-aineet. Kesäisin voit nauttia auringosta ravintolan ulkoterassilla. sekä paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten liikevaihdoltaan Suomen suurin kauppakeskus Jumbo, mittava viihdekeskus ja spa kylpylä Flamingo, 80 lentokoneen kokoelman omaava llmailumuseo sekä mainiot ulkoilureitit.

Aviabulevardi sijaitsee Kehäradan Aviapolis-juna-asemalla pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä, josta pääsee muutamassa minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siitä suoraan maailmalle. Autolla pääsee sujuvasti niin Vuosaaren satamaan kuin miljoonakaupunki Pietariin viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä pitkin.