Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

Aava ja Hampaasi tarjoavat kattavat palvelut Aviabulevardissa

Aava ja Hampaasi ovat tuoneet monipuoliset terveys- ja hammaslääkäripalvelunsa Aviabulevardiin. Lääkärikeskus Aavan työterveys- ja yksityislääkäreiden vastaanotolle on helppo poiketa työpäivän yhteydessä. Hampaasi-keskuksen asiakkaita palvelevat tutut hammaslääkärit. Terveyspalveluista on iloa Aviabulevardissa työskenteleville, lähialueen yrityksille sekä asukkaille. 

Aavalta työterveydestä kuvantamiseen ja laboratoriopalveluihin asti 

Aava toi lääkärikeskuksensa vastaperustettuun Aviabulevardi-toimistotaloon nelisen vuotta sitten, sillä kasvava ja kehittyvä Aviapolis alueena kiinnosti. Nopeasti toimitiloja laajennettiin kolmeen kerrokseen. Nyt Aavassa palvelee noin 50-henkinen asiantuntijatiimi, joka kattaa hoitajat, yleis-, työterveys- ja erikoisalojen lääkärit, kuten kardiologi, gynekologi, silmälääkäri, ortopedi sekä allergioiden, sisätautien, ihotautien ja korva-, nenä- ja kurkkutautien lääkärit.  

Halusimme tulla Aviabulevardiin lähelle asiakasyrityksiämme. Meiltä saa todella kattavat työterveys- ja erikoislääkäreiden palvelut, joita täydentävät kuvantaminen ja laboratoriomme. Potilas saa jopa uniapnean hoitoon laitteistot meiltä, kertoo yksikönjohtaja Tuija Puolakanaho Aavasta. 

Ilmailulääketieteen yksityinen palveluntarjoaja 

Yksityisenä palveluntuottajana Aava tarjoaa ilmailulääketieteen palveluja ilmailualan yrityksille, siksi toimipaikka Aviabulevardissa on käytännöllinen ratkaisu. Keskeisiä palveluja ovat lentolupiin liittyvät ja lentoyhtiöiden henkilöstöjen terveystarkastukset sekä lentoasemalla toimivan Aava Airport-yksikön toiminnan varmistaminen. Aavan ilmailulääketieteen asiantuntijat toimivat Aviabulevardissa myös yhteistyössä Finnairin terveyspalvelujen kanssa.  

Jos mahdollista lentoturvallisuutta edistävät terveyspalvelumme terästävät toimintaamme entisestään, koska ilmailun osalta laadunvarmistuksen tulee olla todella korkealuokkaista, Puolakanaho jatkaa.  

Hampaasi palvelee potilaitaan omalääkäri-periaatteella  

Hampaasi toimintaperiaatteena on tuoda yksityiset hammaslääkäripalvelut hyvin saavutettaviin toimipaikkoihin. Aviabulevardi oli luonteva valinta, sillä yrityksen perustaja Teo Soikkeli oli toiminut Aviapoliksen alueella. Hyvänä veturina toimi Aava, jonka kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä koko ajan. Myös suunterveyspalvelujen osalta työnantajat ovat lähteneet liikkeelle tarjoamalla palveluja osana henkilöstöetujaan. 

Hampaasi Aviapolis tarjoaa kattavasti kaikki suun alueen terveyspalvelut saman katon alta pitäen sisällään myös suukirurgi- ja suuhygienistipalvelut, esteettinen hammashoito, hammasimplantit ja oikomishoito. Palveluihin kuuluvat lisäksi uniapnean hoidossa käytettävät hammaskiskot, purentakiskot ja hammassuojat urheilijoille. 

Hampaasi-keskuksen tilat kattavat noin 220 neliötä ja ne on varustettu alan viimeisimmillä teknologialla sisältäen mm. 3D-röntgenlaitteiston. Kuudesta vastaanottohuoneesta kahdessa toimivat Aavan korva-, nenä- ja kurkkutautienlääkäri sekä fysioterapeutti. Näin potilas saa tarvittaessa useamman spesialistin asiantuntemuksen yhden käynnin aikana. 

Hammaspalveluiden osalta tuttu lääkäri on tärkeä, sillä hän tuntee potilaan tarpeet mikä auttaa pelkotilanteissakin. Hammaslääkäripelko on todella yleistä ja me keskitymme siihen hyvin tarkasti jokaisen pelkopotilaan kanssa. Voimme tarvittaessa tehdä myös koko hoidon nukutuksessa, mikäli potilas niin haluaa. Toimiminen Aavan kanssa vierekkäin palvelee konsultaatiotarpeissa ja potilailta helppoudella, hammaslääkäri Teo Soikkeli toteaa. 

Toimistotalon aulapalvelu ohjaa potilaat oikeisiin kerroksiin 

Aviabulevardin palvelut helpottavat terveysalan yritysten arkea. Aava on hyödyntänyt kattokerroksen vuokrattavia neuvottelutiloja työhyvinvointitapahtumissaan. ISS:n aulapalvelu saa kiitosta. Hyvään palveluun sisältyy se, että sisään tulevia asiakkaita ohjataan terveyspalveluiden äärelle oikeaan kerrokseen. Talon oma lounasravintola tarjoaa terveysalan asiantuntijoille virkistävän tauon. Pyöräparkki ja toimistotalon suihkutilat pukuhuoneineen ilahduttavat työmatkapyöräilijöitä ja -juoksijoita. Hampaasi-keskus on saanut asiakkailtaan hyvää palautetta tiloistaan, jotka poikkeavat edukseen tavallisesta hammaslääkärikeskuksesta.  

Kattoterassi on kiva paikka, johon pääsee happea ottamaan. Ei varmasti joka toimipaikasta löydy näin viihtyisää tilaa saunoineen ja paljuineen, Tuija Puolakanaho kertoo talon palveluista. 

Aviapolis on kasvamassa asukkaineen 

Aava ja Hampaasi -palveluiden asiakaskunta on yhtenevää. Se koostuu suurimmaksi osaksi lähialueen yrityksissä työskentelevistä sekä asukkaista. Aviabulevardin keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet juna-asemineen palvelevat sekä terveysalan yhtiöiden henkilöstöjä että asiakkaita. Odotuksissa on alueen kasvaminen asukkaineen, mikä entisestään virkistäisi asiakasvirtoja. 

Aviabulevardi on huikean hyvä paikka keskellä Aviapoliksen sydäntä. Myös lentoaseman läheisyys virkistää. Haasteena on, että ohikulkeva kävelyliikenne on vähäistä. Siksi haluamme tehdä palvelujamme tutummaksi lähialueella myös mahdollisesti yhteistyössä Aavan kanssa, summaa Teo Soikkeli.