Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

Palveluiden määrä vain kasvaa Aviabulevardin lähiympäristössä

Päivittäisten palvelujen saatavuus on parantunut entisestään Vantaan Aviapoliksen kahdessa tunnetussa keskuksessa. Uudistuneen Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälä- ja ravintolapalveluja laajennetaan. Perinteikäs Jumbo on raikastanut ilmeensä ja lisännyt tilojensa elämyksellisyyttä. Aviabulevardin vuokralaisille lähialueen yhä kattavammat palvelut ovat arjen luksusta.  

Lentoasemalla vierailevat etenkin lomamatkustajat ja työmatkaajat, mutta myös lähialueella asuvat ja työskentelevät. Viime vuosina lentoasemista on tullut palveluvalikoimien edelläkävijä, jossa mieluusti testataan uudenlaistenkin palveluiden houkuttelevuutta. Aviabulevardilta pääsee parissa minuutissa Helsinki-Vantaan uusitulle lentoasemalle, kun hyödyntää lähijunaa. Toimistotaloista on suora kulku sisäkautta juna-asemalle. Hyvät kulkuyhteydet palvelevat myös kauempaa toimistolle tulevia kollegoita ja asiakkaita.  

Lentoaseman porttialueella avataan syksyn aikana ennätysmäärä ravintoloita, kahviloita ja liikkeitä – yhteensä 17 uutta ravintolaa ja myymälää. Suurin osa uusista palveluista on kotimaisia.  

Myös lentoaseman porttialueen ravintolamaailmasta löytyy jatkossa valinnanvaraa. Joukossa on tunnettuja ketjuravintoloita, kuten premium-hampurilaisravintola Bastard Burgers, kasvisruoasta tunnettu Fafa’s, Pala Pizza Bar, Asian Corner ja kahviloita. Lämpimän ruoan tarjonta sekä helposti mukaan otettavat annokset lisäävät vaihtoehtoja lähialueelta saapuville lounastajillekin.  

Lentoaseman tuloaulasta löytyy kätevästi matkan varrelta Alepa, R-kioski, Moomin Shop, Normal sekä muotivaatteita myyvä Fashion & Accessories.

Jumbo-Flamingosta kaikki tarvittava  

Suomen ylivoimaisesti suurin kauppakeskus Jumbo-Flamingo sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä, usean työmatkalaisen reitin varrella. Kesällä 2023 alkaneessa uudistuksessa perinteikäs kauppakeskus uudistetaan ilmeeltään ja tunnelmaltaan – niin ulko- kuin sisäpinnoiltaan.  

Kauppakeskuksen tavoitteena on tarjota arjen tarpeita vastaavat palvelut sujuvasti ja helposti. Siksi myös Jumbon parkkihalleja ja kevyen liikenteen yhteyksiä parannetaan. Enää odotuksissa on päätös Vantaan raitiotiestä. 

Jumbo-Flamingon uudistuksessa panostetaan kauppakeskuksen viihtyisiin oleskelutiloihin ja vehreään ympäristöön. Kaikkineen panostukset kauppakeskukseenkin osoittavat, että Aviapolis osana Vantaata on pääkaupunkiseudun kasvukeskuksia. Mittavista uudistustöistä huolimatta Jumbo-Flamingo palvelee asiakkaitaan normaalisti ja kaikki liikkeet pidetään avoinna kaikkien uudistustöiden ajan.  

Aviabulevardin vuokralaisyritysten henkilöstöt hyötyvät kattavasta palveluvalikoimasta oman työpaikkansa läheisyydessä. Yhden työpäivän aikana ja päätteeksi hoituvat useat arjen asiat. Myös työpaikan yhteisille tapahtumille löytyy kiinnostavia vaihtoehtoja oman toimipaikan läheisyydestä.  

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs, kun toimitilat ovat Aviabulevardilla.