Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

5 syytä, miksi Aviabulevardi on työhyvinvointia arvostavan yrityksen valinta

Työhyvinvointi muodostuu monista tekijöistä, joista yksi merkittävimmistä on työympäristö. Aviabulevardin modernit tilat, monipuoliset palvelut ja viihtyisä ympäristö tukevat työhyvinvointia tehokkaasti. Kiinteistöstä ja sen läheltä löytyvät palvelut täydentävät hyvän työpäiväkokemuksen tarjoamalla puitteet rentoutumiseen työn ohessa ja työpäivän jälkeen. Hyvät yhteydet takaavat stressittömän työmatkan, ja Aviabulevardin kattavat terveydenhuollon palvelut auttavat ylläpitämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

1. Erinomaiset yhteydet takaavat stressittömän työmatkan 

Työpäivä alkaa työmatkasta. Stressaavaa matkakokemusta voi olla vaikea korjata päivän aikana, jolloin myös työhyvinvointi on koetuksella. Aviabulevardissa työskentelevillä ei tätä ongelmaa kuitenkaan ole.  

Kehärata kuljettaa junalla aivan Aviabulevardin viereen. Autolla liikkuville on erinomaiset yhteydet Kehä III:n sekä Tuusulan-, Lahden- ja Hämeenlinnanväyliä pitkin. Jos työmatka puolestaan kuljettaa maailman ääriin, on Aviabulevardilta kävelymatka Helsinki-Vantaan lentokentälle. 

2. Viihtyisässä työympäristössä voidaan hyvin 

Viihtyisä työympäristö tarkoittaa inspiroivia puitteita, luontevia kohtaamispaikkoja ja raikasta ilmapiiriä. Pandemiavuosien jälkeen puoleensa vetävän työympäristön merkitys on kasvanut entistäkin suuremmaksi.  

Aviabulevardissa työympäristö on kohdallaan. Tarkasti ohjattu talotekniikka takaa, että sisäilman laatu on kunnossa ja lämpötila on aina sopiva. Muuntojoustavat toimistotilat saadaan vastaamaan yrityksen tarpeita, ja vuokrattavissa olevat neuvottelutilat sekä edustussauna tarjoavat ilahduttavat puitteet kaikenlaisiin liike-elämän kohtaamisiin. Lyhytaikaisille vierailijoille järjestyy työtilat Reguksen toimistohotellista.  

Laadukkaat ravintola- ja kahvilapalvelut tarjoavat ripauksen luksusta työpäivän keskelle. Helsinki-Vantaan lentokentän välitön läheisyys ja naapurissa sijaitseva Clarion Hotel Aviapolis luovat Aviabulevardiin vertaansa vailla olevan kansainvälisen tunnelman. 

3. Monipuoliset ravintolapalvelut tuovat yllätyksellisyyttä työpäivään ja afterworkeihin 

Yhteiset lounas- ja kahvitauot sekä spontaanit afterworkit maustavat arkea ja vahvistavat työyhteisöjä. Aviabulevardi tarjoaa näihin poikkeuksellisen paljon mahdollisuuksia ja valinnanvaraa.  

Kiinteistössä sijaitsevaan ManDeliin on helppo poiketa herkulliselle lounaalle tai nauttimaan kahvin ja leivoksen. Vieressä sijaitsevasta Clarion hotellista löytyy puolestaan huippukokki Marcus Samuelssonin suunnittelemat Kitchen & Table -ravintola sekä Living Room Bar.  

Kahden minuutin junamatkan päässä sijaitsevan lentoaseman tuloaulassa voi piipahtaa nauttimassa lähdön tunnelmasta ja yli kymmenen ravintolan tarjonnasta. Myös kauppakeskus Jumboon ja Flamingo-kylpylään on vain lyhyt matka.  

4. Rentoutuminen sallittu – Virkistäydy työn lomassa tai töiden jälkeen aurinkoisella terassilla ja edustussaunassa 

Raitis ilma ja auringonpaiste tekevät ihmeitä hyvinvoinnille. Sään salliessa voi Aviabulevardissa piristää päivää siirtämällä työpisteensä ulos aurinkoiselle terassille, jossa toimivat tietoliikenneyhteydet takaavat sujuvan työskentelyn. 

Erityistilanteita varten A2-talon ylimmästä kerroksesta löytyy myös 10 hengen saunatilat paljuineen ja kattoterasseineen. Kiitoratojen suuntaan antava terassi tarjoaa uniikin näkymän katsella nousevia ja laskeutuvia lentokoneita saunomisen lomassa. 

5. Apu on lähellä – Aviabulevardi tarjoaa laajasti hyvinvointia edistäviä terveydenhuollon palveluita 

Terveys on olennainen osa työhyvinvointia. Työnantaja voi auttaa työntekijöitä huolehtimaan terveydestään tekemällä sen mahdollisimman helpoksi. Aviabulevardissa tämä toteutuu, sillä kiinteistössä toimivat kaikille tulijoille avoimet Lääkärikeskus Aava ja hammaslääkäriasema Hampaasi. 

Hyvinvointiarkkitehtinä työskentelevä Annukka Katainen kertoo Aavan työterveyden pääfokuksen olevan huolehtia ihmisten mahdollisuudesta onnistua työssään. Hänen mukaansa yritykset, joissa ihmisten hyvinvointi on keskiössä, ovat tutkitusti kaikkein kannattavampia. 

– Aavassa tietysti hoidetaan myös sairauksia, mutta tiimeillämme on valtavasti osaamista ja halua auttaa organisaatioita ja yksilöitä muullakin tavalla. Haluan työlläni olla takaamassa, että työterveys onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla työssään, jolloin yhdessä tuotamme organisaatioille hyvinvoinnista kilpailuetua, Katainen kertoo.