Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

Aviabulevardi – palvelukeskittymän ytimessä, lentoaseman vieressä

Aviabulevardissa toimivalla yrityksellä on valinnanvaraa tilojen ja palveluiden osaltaAviabulevardin kaksi modernia toimistotaloa sijaitsevat ainutlaatuisen palvelukeskittymän sydämessäAviapoliksen kasvukeskuksessa VantaallaAlueen vetovoiman takaavat myös poikkeuksellisen sujuvat yhteydet junaradan ja keskeisten liikenneväylien varrella. Autolla on vain lyhyt matka Kehä III:lle sekä Tuusulan-, Lahden- ja Hämeenlinnanväyliä pitkin eri puolille Suomea ja lentäen vaikka maailman metropoleihin.

Aviabulevardissa yritystäsi palvellaan hyvin

Aviabulevardi palvelee vuokralaisyrityksiään kattavasti. Molemmista rakennuksista löytyvien neuvottelutilojen lisäksi A2-rakennuksen seitsemännessä kerroksessa on vuokrattavissa saunatilat paljuineen. Saunaosastolta on upea näköala yli kattojen, Helsinki-Vantaan lentoaseman kiitoradalle asti. Vuokralaisyritysten henkilöstöjä ja vieraita varten tarjolla on kaksi laadukasta lounasravintolaa. Regus-toimistohotellista voi vuokrata työtilaa joustavasti tunniksi, päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Kätevät joustotilat sopivat esimerkiksi toiselta paikkakunnalta saapuvalle henkilöstölle. Aava ja Hampaasi tarjoavat korkeatasoiset terveys- ja hammaslääkäripalvelut Aviabulevardin tiloissa.

Lisäksi kauempaa saapuvaa henkilöstöä ja vieraita palvelee vierestä löytyvä korkeatasoinen Clarion Hotel Aviapolis, josta löytyvät kokoustilat, gourmet-ravintolat, kuntosali ja saunaosasto.

Kahden minuutin junamatkan päässä odottavat Helsinki-Vantaan ravintolat ja palvelut

Lentokentän tuloaulassa sijaitsevat monipuoliset kauppa- ja ravintolapalvelut ovat kaikkien käytettävissä ja vain kahden minuutin junamatkan päässä. Yli kymmenen ravintolan joukosta löytyy jokaiselle jotakin, ja useimmat ravintolat ovat avoinna pitkälle iltaan asti. Ruokaostokset hoituvat helposti lentokentän 24h ruokakaupassa.

Kätevästi Jumbon ja Flamingon palvelut 

Aviabulevardin välittömässä läheisyydessä ovat myös kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo sekä niiden lähes 200 palvelua.  

Työporukan kanssa on mukava rentoutua. Se käy helposti Flamingossa, jonka kylpylässä ja vesipuistossa viihdytään vuoden ympäri. Tiimipäivää voi vaihtoehtoisesti viettää huippumodernissa elokuvateatterissa tai interaktiivisen viihteen parissa, kuten keilarata, hohtominigolf, virtuaalipuisto ja Megazone. Kaikki kätevän etäisyyden päässä omalta toimistolta.  

Yritystäsi palvelee nyt myös Community Manager – asiakaspäällikkö

Aviabulevardin kiinteistöpalveluja täydentää Community Manager. Uuden palvelumallin kautta haluamme huolehtia hyvistä vuokralaissuhteista ja käyttäjien tyytyväisyydestä. Nimetyn asiakaspäällikön puoleen voi kääntyä kaikissa tiloihin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Näin apuja saa kätevästi yhden kontaktin kautta. Asiakaspäällikkö toimii kiinteässä yhteistyössä kohteen kiinteistöpäällikön kanssa, jonka vastuulla ovat kiinteistön tekniseen toimivuuteen liittyvät asiat.

– Minun puoleeni voi kääntyä matalalla kynnyksellä niin asiassa kuin asiassa. Vien asioita eteenpäin siten, että vuokralaisyritysten ja tilojen käyttäjien arki on sujuvaa, kertoo Community Manager Tuua Grönberg.

Aviabulevardi on keskellä maailmanluokan yhteyksiä ja palveluja 

Etsitkö toimitiloja kansainvälisesti toimivalle yrityksellesi? Olet löytänyt etsimäsi Aviabulevardista.