Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

Näissä tiloissa kukaan ei jää neuvottomaksi

Nykyisin yritykset ja tiimit arvostavat viihtyisiä tiloja, joissa on hyvä olla, palvelut pelaavat ja ajatus kulkee.

Kansainvälisesti toimiva yritys ei voisi kuvitella parempaa sijaintia toimistolleen. Aviabulevardi on moderni ja energiatehokas kiinteistö Aviapoliksessa lentokentällä.

Aviabulevardin toimistojen valaistus, ilmanvaihto, lämmitys ja jäähdytys toimivat automaattisesti. Talossa ja viereisessä hotellissa on erinomaiset palvelut alueen vuokralaisille. Viereisestä uudesta pysäköintitalosta on saatavilla hyvin autopaikkoja vuokralaisille.

Tätä kaikkea, sekä loistavia liikenneyhteyksiä tarjoavat Aviabulevardin kaksi tyylikkään modernia toimistotaloa A1 ja A2, jotka sijaitsevat kivenheiton päässä Helsinki-Vantaan terminaaleista. Lentokenttäterminaalit T1 ja T2 ovat minuutin junamatkan päässä, joihin matka taittuu siististi sisätiloissa.

Viihtyisissä tiloissa syntyvät ne kaikkein parhaimmat ideat ja uusimmat innovaatiot

Kahden viimeisen vuoden aikana olemme tottuneet kohtaamaan toisemme kuvaruutujen välityksellä. Vaikka etäpalavereista onkin tullut pitkälti uusi normaali, kaikki ovat samaa mieltä kasvokkain kohtaamisen ylivoimasta tiimityössä, uuden luomisessa sekä lisäarvon tuottamisessa yrityksille.

Siksi onkin tärkeää luoda ihmisten välisiä kohtaamisia varten sellaiset puitteet, joissa tekniikka toimii, sisäilma pelaa ja on hyvä tunnelma. Erilaiset neuvottelutilanteet vaativat erilaisia tiloja – Aviabulevardilta löydät kaikki tarvitsemasi onnistuneeseen tapaamiseen, oli kyseessä sitten sopimusneuvottelut tai luovan tiimin suunnittelupalaveri.

Viihtyisät ja inspiroivat tilat mahdollistavat mielentilan, jossa syntyvät ne parhaimmat ideat ja uusimmat innovaatiot. Huipputason tarjoilut varmistavat, että vireys säilyy läpi pitkänkin päivän. Kesäisin voit myös nauttia auringosta hyvillä tietoliikenneyhteyksillä varustetulla terassilla.

 

Aviabulevardin neuvottelutilat ovat tätä päivää

Valittavanasi on erilaisia neuvottelutiloja tapaamisen luonteesta riippuen. Al-talon pohjakerroksessa on vuokrattava neuvotteluhuone ja A2-talon 7. kerroksessa kaksi neuvotteluhuonetta. A2-talon ylimmässä kerroksen korkealaatuisissa tiloissa on upeat puitteet – vuokrattavissa on sauna ja palju kattoterassilla kiitotienäköaloin noin 10 henkilölle. Kattoterassi tarjoaa huikean mahdollisuuden nähdä lentokoneiden nousut ja laskut aitiopaikalta.

Aviapoliksessa palvelut ja yhteydet pelaavat

Aviapoliksessa sijaitsevan Aviabulevardin palveluja täydentävät lentokentän lisäksi vierestä löytyvä kansainvälisen tason Clarion Hotel Aviapolis, jonka 12 kokoustilassa voit isännöidä lähes mitä tahansa tapahtumaa 250 hengen konferensseista juhlatilaisuuksiin.

Aviabulevardi sijaitsee Kehäradan Aviapolis-juna-asemalla pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä, josta pääsee muutamassa minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siitä suoraan maailmalle. Autolla pääsee sujuvasti Vuosaaren satamaan viereistä Kehä III:sta eli E18-tietä pitkin.