Toimitilojen vuokraus:

sami.lindholm@newsec.fi
+358 50 306 4255

Vapaat toimitilat

Asiakastarinat

Strategisen tehokas sijainti palkitsee henkilöstöä ja asiakkaita

Unelmasijainti liikkuvalle henkilöstölle – Aviabulevardissa on vetovoimaa

Aviapolis on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia yrityskeskittymiä. Alueen vetovoiman takaa poikkeuksellisen sujuvat liikenneyhteydet joka puolelta Suomea. Lentokentän läheisyys ja lähellä olevat monipuoliset palvelut virkistävät arkea. Tuo yrityksesi keskelle kehittyvää kaupunkikeskusta.

Lue artikkeli

Näissä tiloissa kukaan ei jää neuvottomaksi

Viihtyisät ja inspiroivat tilat mahdollistavat mielentilan, jossa syntyvät ne parhaimmat ideat ja uusimmat innovaatiot.

Erilaiset neuvottelutilanteet vaativat erilaisia tiloja – Aviabulevardilta löydät kaikki tarvitsemasi onnistuneeseen tapaamiseen, oli kyseessä sitten sopimusneuvottelut tai luovan tiimin suunnittelupalaveri. Tätä kaikkea, sekä loistavia liikenneyhteyksiä tarjoavat Aviabulevardin kaksi tyylikkään modernia toimistotaloa A1 ja A2, jotka sijaitsevat kivenheiton päässä Helsinki-Vantaan terminaaleista.

Lue artikkeli

Paluu tulevaisuuden toimistoon

Miltä toimistojen pandemian jälkeinen uusi normaali tulee näyttämään?  Etätyöhön suhtautuminen on ollut kaksijakoista. Osa kokee etätyön positiivisena työmatkoista säästetyn ajan, keskittymiskyvyn ja joustavuuden takia. Osa on kokenut etätyössä tylsistymistä ja yleistä tyytymättömyyttä.

Onko tulevaisuuden toimiston rooli toimia kohtaamispaikkana vai paikka, jonne valtaosa meistä hankkiutuu aamuisin tekemään töitä? Tähän kristallipalloon me kaikki nyt tihrustamme kuumeisesti yrittäessämme löytää vastauksia tulevaisuuden toimitilatarpeisiin.

Lue artikkeli

Moderni nollaenergiatalo on energiayhtiölle luonnollinen valinta.

Laura Pihlaja, HR Specialist, Adven Oy

”Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen kokonaispalvelun tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Suomen pääkonttorissa meitä työskentelee vajaa 80, joille tarvitsimme modernit ja energiayhtiön edellyttämät energiatehokkaat tilat hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Muutimme Aviabulevardiin lokakuussa 2019, toiveidemme mukaisen tilasuunnittelun mahdollistavaan 1200 neliön avotilaan. Rakennuksen energiankäytön hiilineutraalius ja LEED-sertifikaatit vaikuttivat tietenkin päätökseemme; samoin hyvien kulkuyhteyksien kriteerimme on toteutunut erinomaisesti. Henkilöstömme ja ulkomaisten omistajiemme edustajat liikkuvat paljon eri maiden välillä, joten lyhyt juna- tai kävelymatka lentokenttäterminaaliin on ehdoton etu. Ja kotimaan muista toimistoistamme pääsee nyt suoraan junalla pääkonttoriin.

Henkilöstö on ollut todella tyytyväinen, palaute on ollut pelkästään positiivista. Runsas luonnonvalo sekä moderni ilme luovat hyvää fiilistä työpäivään, ja vielä kun koko ajan näkee ikkunastaan lähteviä ja saapuvia lentokoneita, tuntuu että ollaan mukana kansainvälisessä sykkeessä.”

Aviabulevardi on meille optimaalinen sijainti.

Riku Jokela, CEO, Grenkeleasing Oy

”Grenke on 30 maassa leasingpalveluita tarjoava yritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Muutimme Aviabulevardiin ensimmäisinä vuokralaisina vuonna 2017 Grenken periaatetta noudattaen: korkeatasoisia neliöitä erinomaisella sijainnilla. Helppo, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen liikkuminen on meille kansainvälisenä yrityksenä olennaisen tärkeää, ja Aviabulevardin sijainti onkin osoittautunut meille optimaaliseksi. Lentokentän ja ykkösluokan Clarion-hotellin läheisyys ovat suuria plussia ulkomaisten vieraidemme liikkumisen kannalta, mutta kaikkein tärkeintä meille ovat silti mahtavat rautatieyhteydet piha-alueen asemalta muihin Suomen toimipisteisiimme.

Olemme muuttamassa Aviabulevardissa suurempiin tiloihin. Päätös pysyä täällä oli helppo erittäin hyvien kokemusten perusteella. Se sopii myös työntekijöillemme: lähellä sijaitsevasta Kivistöstä on tullut melkeinpä ”Grenke City”, kun moni heistä on muuttanut sinne.”